Vážení přátelé, vítejte u druhého dílu našeho zpravodajství stran chystaného nového opusu "Trpte" jihočeského blackmetalového triumvirátu NĀV. Dnes si přiblížíme výtvarné pojetí nové desky.

V prvé řadě vám tedy představujeme frontcover obalu "Trpte", který na rozdíl od obou předchozích alb volí cestu vizuálního realismu a minimalistického pojetí. Jeho středobodem je plastika, kterou pro kapelu vytvořila sochařka Anna Krninská. O layout a celkové grafické provedení se pak postaral Ivan, kytarista a zpěvák NĀV.

Zmíněná plastika samozřejmě není jediným vizuálním prvkem, který "Trpte" provází. Tím druhým je lidská lebka, přičemž není od věci zmínit, že interakce obou těchto elementů v rámci bookletu je u každého formátu desky trochu jiná. Samostatnou kapitolou je pak booklet barevného vinylu "Trpte", který je vizuálně koncipován podstatně jinak než zbylé grafické provedení.


Tolik tedy k vizualizaci "Trpte", nicméně jako obvykle vám přinášíme i tracklist alba. Jak jsme zmínili minule, skladeb je celkem deset, a jsou následující:

Crux / Vukojebina / Ex Materia / Vanitas / Ozymandias / Jamais Vu / Promaja / Epimetheus / Usurpator / Vesmir

Tak enjoy a více zase příště!