Vážení přátelé, po krátké letní pauze se dostáváme k dalšímu zářezu v našem letošním edičním plánu, u kterého by měli zbystřit jednak domácí blackmetalové legie, a jednak všichni sběratelé vinylových vydání!

Jihočeský blackový triumvirát NĀV (který možná znáte, zvláště holdujete-li černému kovu domácí provenience, a pokud náhodou ne, je ten správný čas se seznámit) totiž přichází s vinylovou edicí svého druhého opusu "Arcizlo". Ten původně vyšel loni striktně na kazetě (stejně tak jako jejich debut "Smrtci" z roku 2019), přičemž posbíral pochvalné kritiky široko daleko a jednoznačně potvrdil, že se NĀV na pouhých dvou deskách podařilo dostat mezi to nejlepší, co český black metal momentálně nabízí.

Vzhledem ke kvalitám "Arcizla" bylo tedy jen otázkou času, kdy se tento titul dočká i jiné než čistě mc inkarnace. A dlouho to opravdu netrvalo. Ještě v roce 2020 se objevila myšlenka na vinylové vydání, k jejíž realizaci spojily síly hned tři labely, a to MetalGate, Naše desky a The Barakos (u kterých celý nápad vlastně vznikl).

Na výsledek se pak můžete těšit ještě tento měsíc, a to hned ve dvou barevných provedeních!

Takříkajíc pod pokličku "Arcizla" se podíváme jako obvykle v rámci našeho zpravodajství, takže zůstaňte na příjmu a více zase příště!

Enjoy!