Vážení přátelé, otevíráme náš ediční plán pro letošní rok! Tentokráte začneme na literární frontě, a to ničím menším než českým vydáním čtvrtého dílu blackmetalové ságy z pera anglického spisovatele a hudebního publicisty Dayala Pattersona, který nese název „Black Metal: Do propasti“ a těšit se na něj můžete už v polovině ledna.

Kniha je přímým pokračováním svého předchůdce „Black Metal: Kult nikdy nezemře“, a přináší tedy ještě více příběhů z Norska (v podání např. 1349, One Head, One Tail, Tsjuder nebo Urgehal), z Polska (Blaze of Perdition, Besatt, Furia, MasseMord nebo Mord’A’Stigmata) a z hájemství depresivního blacku (Forgotten Woods, Deinonychus nebo Hypothermia). Zároveň ale dojde i na pár výjimek v podání brazilských Mystifier nebo estonských Loits. Tentokráte jistě potěší i česká stopa v podobě projektu Trist.

Určité změny doznala i forma, kdy jednotlivé kapitoly jsou tentokráte postaveny na přímých rozhovorech s členy těch kterých kapel.

Tolik tedy na úvod našeho zpravodajství, přičemž dalších detailů se jako obvykle dočkáte v následujících týdnech. Zůstaňte tedy na příjmu!

Závěrem ještě dodejme, že "Black Metal: Do propasti" si můžete předobjednat na MetalGate e-shop: CZ / SK

Enjoy a více zase příště!


Video by Woll Design