Vážení přátelé, ani letos nemůže na MetalGate e-shop chybět naše tradiční vánoční zabijačka! Stejně jako loni jsme si pro vás připravili hned několik benefitů a dárků, s tím, že celá akce nekončí Štědrým dnem, ale trvá až do konce roku. Takže co tady máme?

Zaprvé, pro čtenářskou obec možnost předobjednat, nota bene za speciální vánoční cenu, čtvrtý díl blackmetalové ságy Dayala Pattersona, "Black Metal: Do propasti", který vyjde v lednu příštího roku.

Zadruhé, pro fanoušky finské psychedelie, či podivné hudby obecně, unikátní balíček vinylových vydání desek "Keraily" od ATOMIKYLA, "Ritual IX" od DARK BUDHHA RISING a "Syntheosis" od WASTE OF SPACE ORCHESTRA. Dohromady pět vinylů!

Zatřetí, pro úplně všechny dopravu zdarma při objednávce nad 1666 Kč / 66,64 Euro.

A začtvrté, deset titulů z naší produkce, které si můžete ke každé vaší objednávce přidat zcela zdarma a je zcela na vás, jestli si vezmete jeden, dva nebo všech deset.

Podrobné informace o letošní podobě Killer X-Mas najdete přímo na úvodní stránce našeho e-shopu: CZ / SK

Závěrem ještě připomeneme, že v našem katalogu stále najdete tipy na vánoční dárky, což se týká jak knih, tak nejrůznějších speciálních edic: CZ / SK

Enjoy!