Vážení přátelé, jistě si vzpomínáte na "Altars of Ignorance", aktuální fošnu domácí deathmetalové stálice Tortharry. Pro všechny případy připomeňme, že se jedná o jubilejní desáté studiové album, kterým kapela zároveň oslavila úctyhodných 30 let na scéně. Když "Altars of Ignorance" oficiálně vyšlo letos v červnu, zároveň jsme avizovali, že se letos s tímto dílem ještě potkáme, jelikož kromě CD formátu se téhle desce dostane i vinylového zpracování.

A právě to se už takříkajíc dostává na pořad dne, konkrétně příštího pondělí 6.12., kdy LP verzi "Altars of Ignorance" vypustíme do světa!

Aby toho ovšem nebylo málo, TORTHARRY si pro vás připravili i nový videoklip, a to ke skladbě "Carousel of Grief", který se k vám dostane jen o den dříve, tedy v neděli 5.12.

Rozhodně tedy je na co se těšit. A abychom navodili to správné rozpoložení a zároveň si připomněli hudební kvality "Altars of Ignorance", nabízíme vám v mezičase předposlední kousek z desky, skladbu "The Heritage", coby živák, který vznikl na letošním ročníku naší/vaší domácí metalové veselice MetalGate Czech Death Fest.

Tak enjoy a zůstaňte na příjmu!