Vážení přátelé, o víkendu proběhlo vyhlášení ankety tvrděrockových publicistů Ceny Břitva za rok 2020 a z výsledků máme rozhodně radost!

Zaprvé se nám povedlo dosáhnout na první příčku v kategorii Firma roku. Zadruhé, další prvenství si odnáší oficiální biografie FORGOTTEN SILENCE "Syndrom zapomenutého ticha" z pera Lukáše Hořínka a Alexandra Nováčka, a to v kategorii Kniha roku. V téže kategorii dále získal bronz Václav Votruba s memoáry Toma Necrococka.

I naše hudební tituly si vedly výborně. Splitko "UR" dvojice DROM a Tengri skončilo stříbrné v kategorii Minialbum, split & singl roku, řadové desky "Certa Omnibus Hora" od The Corona Lantern a "Old Dogs" od Six Degrees Of Separation obsadili páté místo v kategoriích Album roku - black & doom a Album roku - death & thrash, a v neposlední řadě album "Towards the Great White Nothing" vyneslo Voluptas šestou příčku v kategorii Objev roku.

Nakonec je třeba zmínit ještě kategorii Videoklip roku, kde na bronzové pozici najdete Postcards From Arkham s klipem ke skladbě "Mutual Distortion" z alba "Oakvyl", na pátém pak již zmíněnou Coronu Lantern s klipem ke skladbě "Through This Swamp of Oblivion" z taktéž již zmíněné desky "Certa Omibus Hora".

Velice děkujeme všem, kteří hlasovali ať již přímo pro nás nebo pro naše tituly, gratulujeme všem oceněným kapelám a autorům, a samozřejmě neskonalé díky patří i vám všem, kteří podporujete naše aktivity! Doufáme, že i naše letošní projekty vás potěší.

Díky!