Vážení přátelé, je to tady: dnes oficiálně vychází třetí studiové deska "Arrival" brněnské melodic metalové smečky Arch Of Hell, a to ve formátu digipack! Pokud holdujete modernímu metalu, ve kterém se mísí melodický death, metalcore a symfonické party, nebo "dänikenovským" tématům krypto-archeologie a paleo-astronautiky, pak je tahle novinka přesně pro vás. Objednávejte na MetalGate e-shop!

 

Dlouho očekávaná třetí řadovka Arch Of Hell je tady! Arrival kombinuje epický příběh a moderní metal

Melodeath s příchutí metalcoru a dozvuky symfonického metalu… Tak zhruba v kostce by se dalo definovat nové album brněnských Arch Of Hell. Zkrátka moderní metal, který má ambice zasáhnout širší posluchačskou základnu. Arrival je dospělá nahrávka s precizní produkcí a skvělým zvukem! Lahůdka, která právě teď vychází u pražských MetalGate na CD a v digitální distribuci.

Epické momenty, výrazné melodie, tvrdý základ, sypačky… a do toho energické doplňování chlapského a ženského zpěvu. Arch Of Hell vědí, co jsou jejich silné zbraně, a dokáží je skvěle zúročit. Arrival nabízí jedenáct skladeb, mezi nimiž nechybí ani singlovka Nile, která před časem načrtla, jak dlouhohrající novinka bude znít.


"Arrival" v cele jeho kráse si můžete, jako obvykle, poslechnout na našem YouTube kanálu.


Výpravný je i obal od Mustapha Design dz, který koresponduje s textovou náplní alba. Jedná se o koncepční příběh o entitách z jiných světů ovlivňujících život na naší planetě. Zasazen je primárně do doby starověkého Egypta. „Vystupuje v něm postava mimozemské bytosti – královny, kterou lidé uctívali jako bohyni, ale svou nevděčností a zlobou si vysloužili její odchod, respektive odlet z naší planety,“ přibližuje zpěvačka Tereza Nesvatbová.

Vznik Arrival aktivně podpořili fanoušci, díky kterým byla úspěšná crowdfundingová kampaň na Hithit. Výborný výsledek dokazuje, že si Arch Of Hell dlouhodobou a pečlivou prací budují pevnou fanouškovskou základnu. A že patří k výrazným kapelám dnešní mladší tuzemské metalové scény. Moc nás překvapilo, kolik lidí nás chce podpořit a jaký je o novou desku zájem. Je to věc, co vás nakopne. Jsme všem, co nám touto formou pomohli, opravdu moc vděční. Děkujeme!“ zdůrazňuje Tereza Nesvatbová.

Tisková zpráva | MetalGate e-shop CZ / SK

Digital: Spotify | Apple Music | Amazon Music | Deezer | Supraphonline