Vážení přátelé, i příští měsíc se můžete těšit na zajímavé tituly z provenience našeho vydavatelství. Prvním takovým, na který se můžete těšit zhruba na konci listopadu, je druhé řadové album "Certa Omnibus Hora" pražského alternativně metalového kvintetu The Corona Lantern, který tímto vítáme do naší stáje!

Volně přeloženo coby "jistá hodina nás všech", nová deska nabídne celkem šest skladeb, které mají potenciál překvapit, zvláště pokud znáte předcházející debut "Consuming the Tempest". Z hudebního hlediska totiž THE CORONA LANTERN vstoupila do nového evolučního stádia, ve kterém hlavní roli hraje post-metalové výrazivo, zatímco předchozí sludge-doomová poloha se objevuje už jen zřídka coby pomyslné okořenění nového vyznění. 

"Certa Omnibus Hora" tak bude komplexnější, pestřejší a výpravnější, zároveň si však ale ponechává celkově temnou a naléhavou atmosféru a makabrózní lyriku.

Více o této desce se samozřejmě dozvíte v rámci našeho obvyklého zpravodajství, které začínáme právě dnes, jak jinak než momentkami z podpisu smlouvy.

Více fotek najdete zde.

Tak enjoy a více zase příště!