Vážení přátelé, léto se pomalu, ale jistě chýlí k závěru, a pro nás tak nastal čas vrhnout se na zbylou část edičního plánu našeho vydavatelství pro letošní rok. Začneme takříkajíc na domácí půdě, tedy v pražských spodních proudech, odkud se o pozornost hlásí black-doomové uskupení Voluptas se svým druhým studiovým opusem.

Tento ponese název „Towards the Great White Nothing“ a těšit se na něj můžete již příští měsíc! VOLUPTAS tímto zároveň srdečně vítáme coby nejnovější posilu naší vydavatelské stáje!

Oproti svému předchůdci, debutu „Ved Rums Ende“, nabídne tato deska kompaktnější, přímočařejší a rychlejší black metalovou zvukomalbu, která si ale zároveň zachovala svůj experimentálnější ráz. Punkových aspektů, které tak významně dotvářely celkové vyznění zmíněného debutu, sice ubylo, ovšem zároveň se tak dostalo většího prostoru rockovým prvkům, které svým excentrickým pojetím odkazují například na norskou avantgardu 90. let.

O hudebních a dalších kvalitách „Towards the Great White Nothing“ se ostatně budete moci přesvědčit sami, a to v rámci našeho obvyklého zpravodajství, kde vám toto album představíme z různých úhlů. Začínáme právě dnes, a čím jiným než několika momentkami z podpisu smlouvy.

 

Tak enjoy a více zase příště!