Vážení přátelé, vítejte u druhého dílu našeho zpravodajství stran chystaného splitka "UR" liberecké post-metalové veličiny DROM a pražských alternativně post-rockových veteránů Tengri. Dnes započneme exkurz do vizuálního provedení tohoto vinylu, což znamená, že vám představíme obal.

Jeho autorkou, a taktéž i celého vizuálního provedení, je Ma Rie Fišerová, kterou můžete znát především pokud máte povědomí o domácí HC a alternativní hudební scéně, a to coby zpěvačku dark crustové kapely Lakka, nebo coby vydavatelku hudebně uměleckého fanzinu Mazinerie. Její unikátní výtvarný styl pak zdobí například splitka kapel Decultivate a Ostra Torn, Madebythefire a Goodfoul, a dále studiové počiny Burning Steps či Esazlesa.


V našem zpravodajství je dále zvykem, že spolu s obalem vám přinášíme i tracklist celého alba a nejinak tomu bude i v tomto případě. Hudební stránka "UR" se tedy bude sestávat z následujících pěti majestátních kompozic:

Jsi světlo, tak neboj (Drom) / - (Drom) / Potomci vědění (Drom) / Buďme jako voda, která všechno očistí (Tengri) / Buďme jako země, která všechno vydrží (Tengri)

Tak enjoy a více zase příště!