Vážení přátelé, aby naše vydavatelské zpravodajství bylo pro tento týden kompletní, nechybí samozřejmě ani další naší relace stran chystaného českého vydání artové publikace "Masterpieces 2018" od anglického vydavatelství Heavy Music Artwork. Dnes opět zalistujeme obsahem díla...

...a podíváme se na další dvě galerie.

Ta v pořadí třetí nese název Nejvlivnější výtvarník roku a představuje tvorbu takového malíře, který je dlouhodobě spjat s metalovou estetikou a je tak často citován coby zdroj inspirace pro ostatní metalové výtvarníky. Jméno, které se loni v tomto smyslu objevovalo nejčastěji, patřilo americkému výtvarníkovi Travisu Smithovi, který obaly metalových desek tvoří již of roku 1995 a mezi jehož klienty patří Opeth, Katatonia, Devin Townsend, Overkill, All That Remains, ale i Cradle of Filth, Anathema, Amorphis, October Tide, Soulfly, nebo legendární Death. Více z jeho tvorby si můžete prohlédnout zde.

Čtvrtou galerií je pak Pocta roku, která náleží výtvarníkovi, jehož talent si zasluhuje mimořádné ocenění s tím, že kromě samostatné sekce je jeho dílo prezentováno i samotné obálce Masterpieces. Držitele tohoto ocenění za loňský rok jsme tu zmínili už jednou, a to na začátku našeho zpravodajství, nicméně připomeňme, že se jedná o francouzského výtvarníka Vincenta Fouqueta, mezi jehož klienty patří Inquisition, Tsjuder, Melechesh, Naglfar, Nordjevel, Benighted, Susperia, ale i například festival Hellfest. Více z jeho tvorby si můžete prohlédnout zde.

Tak enjoy a příště listujeme dále!