Po krátké pauze se opět podíváme na další příklad výrobního mistrovství Crystal Productions, jelikož je hotová poslední část balíčku kapelního merche pro Drunk with Pain, vítěze šestého ročníku soutěže kapel MetalGate Massacre!

Dnes se opět podíváme do kuchyně Crystal Merch, jelikož další část balíčku kapelního merche pro vítěze šestého ročníku soutěže kapel MetalGate Massacre, formaci Drunk with Pain, je hotová!

Vážení přátelé, výroba balíčku kapelního merche pro vítěze šestého ročníku soutěže kapel MetalGate Massacre, kapelu Drunk with Pain, opět pokročila!

Vážení přátelé, dnes se vrátíme k šestému ročníku soutěže kapel MetalGate Massacre, konkrétně k vítězné smečce Drunk with Pain. Jednou z cen, kterou tato kapela v rámci svého triumfu získala, byl balíček kapelního merche od Crystal Merch a my bychom vás rádi informovali, že jeho výroba započala!

Je dobojováno! A tentokráte to bylo opravdu těsné. Šestý ročník soutěže kapel MetalGate Massacre je za námi a z této poslední bitvy vám přinášíme jednak výsledky a jednak opět i videozáznam jednotlivých vystoupení. 

Jak se říká, vše má svůj konec a tedy již tento čtvrtek proběhne v pražském klubu Modrá Vopice poslední bitva šestého ročníku soutěže kapel MetalGate Massacre!