Vážení přátelé, letošní rok bude za pár dní pryč a tak bychom vám rádi popřáli hodně zdaru a dobré hudby v tom příštím a zároveň poděkovali za podporu našich aktivit!

Letos jsme se rozhodně nenudili. Naše vydavatelství vypustilo do světa šest titulů, a to nové řadovky "Blacktracks" od Liveevil a "Simple" od Six Degrees Of Separation, a dále splitko "Damnation & The Rotten Brood" od Awrizis a Desire for Sorrow. Rovněž jsme byli u toho, když došlo na comeback průkopníků domácího experimentálního metalu Demimonde skrze jejich druhé album "Cygnus Oddyssey", a na závěr přinesli dvojici speciálních titulů, konkrétně "Knihu kovu" od Václava Votruby a "25 let mezi nebem a peklem", tedy jubilejní reedici kompletní diskografie Tortharry.

Naše produkční aktivity pak přinesli finské podivné jaro, osmý ročník domácí metalové veselice MetalGate Czech Death Fest a Octodance Tour kapel Minority Sound a Postcards from Arkham.

Pozadu nezůstal ani náš e-shop, do kterého za letošní rok přibylo celkem 174 titulů!

Jak se zdá, nudit se nebudeme ani příští rok, kdy se můžete těšit minimálně na další šestici titulů, které vydáme; dále na Hellenic Darkness 2017, třetí ročník akce věnované řecké metalové scéně; a taktéž na MetalGate Czech Death Fest 2017. A to určitě nebude vše, co nás v roce 2017 čeká.

Budeme tedy rádi, když nám zachováte přízeň i nadále a ještě jednou přejeme skvělý start roku 2017!